Indicatiesteller & Wijkverpleegkundige PGB | ZIN | Zorgorganisaties

indicatiesteller pgb

Supermarkt is volgehangen

Twee weken terug had ik een indicatie gesprek bij een cliënt. Hij was al even op zoek naar een indicatiesteller die hem kon helpen met het stellen van een PGB indicatie. Hij had enkele organisaties gevonden, maar die hadden aanzienlijke wachtrijen.

Ik had met hem een gesprek hoe je als indicatiesteller / wijkverpleegkundige zichtbaar kunt zijn / worden voor je cliënten. Hij vertelde dat zijn vader een supermarkt had en hij nam enkele flyers mee. Hoe leuk is dat, dat je op deze manier kunt samenwerken.

Van de week kreeg ik de foto’s en een super toffe review. De komende weken zijn we nog niet op vakantie (ik wel naar de kaakchirurg, maar mijn collega is er). Dus kom maar door met eventuele PGB aanvragen.

“Wat een fijn persoon! Een echte mens mens! Na een tragisch verlies kwam de zorg van mijn opa en oma bij mijn moeder terecht. Manon kon zich erg goed inleven in ons verhaal en heeft ons enorm goed geholpen. Vanaf het moment dat zij binnen kwam lopen voelde wij ons eigenlijk al op ons gemak bij haar. Het is een erg fijn en zeer deskundig persoon, die alles goed, duidelijk en zorgvuldig uitlegt. En ook na de herindicatie altijd te bereiken is voor eventuele vragen. Waar ik bij anderen weken moest wachten voor een herindicatie, werd ik bij Manon binnen 1 week geholpen en was het allemaal in een week geregeld! Van afspraak tot het zorgplan! Al met al, zeer tevreden, de afspraak van volgend jaar kan ik eigenlijk al inplannen. Enorm bedankt Manon 😊!”